“ Krachtig in ontwikkeling door verandering ”

SCM-Nederland

 

Hatertseweg 163

6533 AE       Nijmegen

T: 024 - 7851627

 

info@scm-nederland.nl

ü Coaching en training

ü Bedrijfsadvisering/ontwikkeling

ü (Interim) management

nederland

U bent hier  ØØØ  Over ons

SCM-Nederland is in 2009 opgericht door Stan Jansen met als insteek de juiste bijdrage te leveren aan (verdere) ontwikkeling van mens en/of organisatie. Hij heeft zich in de loop der jaren naar een topniveau ontwikkeld (door studie en ervaring) zodat hij de kennis en knowhow die hij nu bezit via SCM-Nederland wilt doorgeven aan een ieder die het maar kan gebruiken.

 

Klanten over Stan:

 

Hij is een individu waar ik graag mee aan de slag ga om successen te behalen. Hij is ontzettend sterk in het OUT OF THE BOX denken…..iets wat constant nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Zijn leergierigheid zorgt er voor dat het onbekende bekend wordt. Je merkt meteen dat hij een behoorlijke dosis kennis bij zich draagt. Stan is een echte doorzetter en  weet dat ook probleemloos over te dragen naar een ander. Ik vind Stan een gigant in zijn analytisch vermogen. Hij heeft enorme grote organisatorische kwaliteiten en wat Stan in mijn ogen vooral bijzonder maakt …..hij geeft nooit op.

 

 

Steekwoorden die bij Stan horen: denker, doorzetter, intelligent, creatief, humoristisch, mensenmens, inspirerend, enthousiast.

 

Klik voor zijn Linkedin profiel HIER

Over ons

v HOME

v DIENSTEN

v CONTACT

 

 

 

 

 

 

OVER ONS     v

ONZE VISIE     v

ONZE MISSIE     v

 

Even aan u voorstellen

Copyright ©2011 SCM-Nederland All Rights Reserved