SCM-Nederland

 

Hatertseweg 163

6533 AE       Nijmegen

T: 024 - 7851627

 

info@scm-nederland.nl

ü Coaching en training

ü Bedrijfsadvisering/ontwikkeling

ü (Interim) management

nederland

U bent hier  ØØØ  Diensten  ØØØ   Coaching en training

Coaching en training

v HOME

v DIENSTEN

v CONTACT

 

 

 

 

 

 

OVER ONS     v

ONZE VISIE     v

ONZE MISSIE     v

Herkent u dit?

Wannabe : Ik wil het graag zijn, ik gedraag me ernaar, maar ik ben het niet.

Een veel voorkomend iets in ons leven. Datgene waar je van droomt willen bereiken in je leven maar de weg er naar toe is niet duidelijk zichtbaar  waardoor doelen niet worden behaald en succes helaas vaak uitblijft.

Met coaching en training van SCM-Nederland worden vanaf de basis impulsen in jezelf gebruikt met als doel inzicht te krijgen in je persoonlijke sterke en minder sterke punten. Hierdoor kan de deur naar het persoonlijk leiderschap worden geopend. Wij maken hierbij gebruik van onze specifieke tools, waaronder onze exclusieve PIT (Personal Impulse Trainingen), die ervoor zorgen dat doelen daadwerkelijk  behaald kunnen worden.

Voor wie?

SCM-Nederland coacht en traint startende ondernemers, managers, afdelingshoofden, bedrijfsleiders, directeuren en bedrijfseigenaren. Maar ook iedereen die zich het persoonlijk leiderschap wilt aanmeten, op het juiste niveau wilt leren communiceren of zich aan de top wilt positioneren binnen de commerciële wereld. 

SCM-Nederland maakt voor het coachen en trainen zelf gebruik van een krachtige basis die gebaseerd is op een mix van verschillende masterclass methoden en technieken waar wij onze eigen specifieke tools aan toevoegen.

Terug naar diensten.

Copyright ©2011 SCM-Nederland All Rights Reserved 

“ Wat zou je doen als je wist dat je niet kon falen ? ”