SCM-Nederland

 

Hatertseweg 163

6533 AE Nijmegen

T: 024 - 7851627

info@scm-nederland.nl

Coaching en training

Bedrijfsadvisering/ontwikkeling

(Interim) management

nederland

U bent hier Over ons Stan Jansen

Stan Jansen

v HOME

v DIENSTEN

v CONTACT

 

 

 

 

 

 

Stan Jansen is geboren 09 maart 1967 in Nijmegen. Getrouwd, vader van twee zonen en zelf zoon van twee succesvolle ouders die elk hun eigen bedrijf hadden.

Het zat er van vroeg af aan al in. Na diverse omzwervingen op de arbeidsmarkt besloot ik ook zelfstandig ondernemer te worden. In de senior management functies die ik bekleedde bij onder andere Akzo Nobel, Drukker International en Packard Bell heb ik heel veel ervaring opgedaan in de breedste zin des woord. Ik zag altijd mogelijkheden om op te klimmen binnen bedrijven. Mijn sterk analytisch vermogen heeft er voor gezorgd dat ik voor tal van bedrijven analyses mocht uitvoeren. Naast mijn constante drang om mijzelf steeds maar verder te ontwikkelen ben ik altijd bezig met een opleiding of lees literatuur die ik op dat moment actueel is of die ik interessant vind...

Het persoonlijk leiderschap en een brede manier van communiceren dat ik in de loop der jaren door ervaring en vele cursussen mijzelf heb bijgebracht, draagt bij tot het inzicht in zowel mens als organisatie. Het zal dan ook geen toeval zijn dat ik vaak wordt gevraagd voor en door (re)organisaties, bestuurstaken & managementadviezen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het besturen van diverse vrijwilligersorganisaties.

Ik ben de trotse eigenaar van SCM-Nederland, ik doe wat ik leuk vind om te doen; ik volg mijn passie!

Klik voor mijn Linkedin profiel HIER

Copyright 2011 SCM-Nederland All Rights Reserved

The key to success is to unlock yourself